Ondernemerschap & Carrière-​ Ontwikkeling

We werken gemiddeld een derde van de dag, en dat voor 45/50 jaar lang. Daarom is het erg belangrijk dat je met plezier aan het werk bent.
Loop je tegen problemen aan op werkgebied, zoals motivatie, leiderschap en voor jezelf opkomen? Of wil je kijken naar je ondernemersdromen of als werknemer een ander carrièrepad? Wil je kijken hoe coaching en paardencoaching je kan helpen? Lees dan snel verder.

Paardencoaching

Bij Ondernemerschap & Carrière-Ontwikkeling biedt paardencoaching unieke leiderschaps- en carrièreontwikkelingskansen. Door interactie met paarden leren ondernemers en werknemers essentiële vaardigheden zoals effectieve communicatie, leiderschap en zelfbewustzijn. De sensitieve aard van paarden spiegelt gedrag en biedt waardevolle inzichten om professioneel succes te stimuleren en persoonlijke groei te bevorderen.

Waarom ondernemerschap & Carrière-ontwikkeling​

Tijdens de coaching krijg je inzicht in  wat je precies wilt. Wil je het werknemersleven achterlaten om een ondernemer te worden? Wil je je carrière verbeteren of een totaal andere kant op qua werk?

We kunnen ook werken aan de vaardigheden die je nodig hebt op je werk: motivatie, zelfvertrouwen en leiderschap.

Ook geef ik de mogelijkheid voor een  unieke teambuilding-ervaring met paarden, die leiderschap, samenwerking en nieuwe inzichten bevordert.

Ik help je uit je comfortzone te stappen voor succesvol ondernemerschap,  persoonlijke groei en vaardigheden. Zowel individueel als in een team.

Hieronder staan enkele mogelijkheden waar ik mee kan begeleiden, Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk

Teambuilding

Paardencoaching is ideaal voor teams en groepen. Je kunt van de kudde rust, vertrouwen en samenwerking leren en via opdrachten versterk je de verbinding, communicatie en leiderschapsrollen. Je kunt via de paarden ook je eigen stijl ontdekken: leidend, jagend of meegaand. Dus wil je kijken hoe kunnen je de teamdynamiek kunt verbeteren, effectiever communiceren en samenwerken of per persoon kijken wat je leiderschapsstijl is en hoe je deze kunt versterken? Lees dan snel verder.
Dan is dit een goede optie voor jou!

Ondernemers-coaching

Wil je een onderneming opstarten of groeien naar het volgende niveau in je business en als ondernemer? We kijken naar je strategie en persoonlijk leiderschap. We onderzoeken hoe je betere resultaten kunt krijgen zonder harder te werken, maar slimmer en simpeler. Dus wil je kijken hoe je je onderneming kunt opstarten of laten groeien? Hoe je je strategie kunt verbeteren? En onderzoeken hoe je slimmer en simpeler betere resultaten kunt behalen? Dan is dit een goede optie voor jou!

Time-management

Deze coaching is en leuke manier van coaching voor werknemers en ondernemers om doelen te stellen en te bereiken. Leer effectieve time management en verhoog daarmee je productiviteit waardoor je meer succes in je carrière en onderneming krijgt. We zoeken naar inzichten en manieren om je potentieel te benutten en uitdagingen te overwinnen. Dus wil je weten hoe je effectiever doelen kunt stellen en bereiken? Je productiviteit kunt verhogen? En hoe hoe je je potentieel benutten en uitdagingen overwinnen? Dan is dit een goede optie voor jou!

Mindset

Bij deze coaching werken we aan het ontwikkelen van een een krachtige en positieve mindset voor ondernemers en carrière-professionals. We werken aan het loslaten van belemmerende overtuigingen en zelfvertrouwen op te bouwen. We onderzoeken hoe je mentaal veerkrachtig kunt blijven en succes kunt bereiken in je carrière en onderneming. Dus wil je weten hoe je belemmerende overtuigingen kunt loslaten? Hoe je zelfvertrouwen kunt opbouwen? En hoe je mentaal veerkrachtig kunt blijven voor succes? Dan is dit een goede optie voor jou!

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching kan je helpen bij verschillende situaties, waaronder loopbaanvragen, carrièreswitches, werkplezier, en persoonlijke en professionele groei. Werknemers en ondernemers kunnen veel aan loopbaancoaching hebben. We kunnen werken aan loopbaanplanning, het ontdekken van carrièredoelen en het verbeteren van professionele vaardigheden. Dus wil je weten welke carrièredoelen passen bij jou passen? Hoe je je loopbaan in een nieuwe richting sturen? En hoe je je professionele vaardigheden kunt verbeteren? Dan is dit een goede optie voor jou!

Externe coach voor bedrijven

Externe coaching met paarden heeft veel voordelen voor bedrijven. Dit helpt de onderneming met de werknemersgeluk en productiviteit. Hierdoor voorkom je vaak verzuimkosten en verbeteren werknemers hun persoonlijke ontwikkeling. Ook heb verzorg ik een unieke en verfrissende teambuilding. Wil je meer weten over deze betaalbare en flexibele samenwerking wat een waardevolle aanvulling is naast reguliere zorg? En vraag je je af hoe je het werknemersgeluk van je onderneming kunt verhogen? Hoe je de productiviteit kunt verbeteren? En hoe je groei en teambuilding kunt bevorderen met paardencoaching? Dan is dit een goede optie voor jou!

Contact

Omdat ik vrijwel de hele dag op stal doorbreng, ben ik vrij laat met reageren op de e-mail.
Gratis telefonisch informatiegesprek inplannen of wil je liever gelijk data inplannen?

Kijk dan hier verder: